În fiecare primăvară, când se apropie vara, și ne vedem în oglindă, se dovedește a fi, spre uimirea mea, distrugere, că iarna a provocat în corpul nostru. Avem aici în grabă, pentru a elimina michelines și a corpului vitros la bărbați și teribile arme și barriguita la femei. Ne amintim, sală de fitness, să facă sport, să alerge, să înoate sau o plimbare cu bicicleta. Toate aceste acțiuni sunt bine pentru noi și ne ajută să arde de grăsime, dar, de asemenea, dacă foto3urmați regulile de care vom tine aici, puteți pierde în greutate mai repede. Dintre toate tipurile de exercitii fizice, poate fi, de cariera-aceasta vă va ajuta să recupereze silueta, pe o perioadă mai scurtă de timp.

Este important de a schimba de antrenament, pentru ca organismul nu se obisnuieste nici la distanță, nici la ritmul prestabilit; ne pierdem capacitatea de a surprinde „corpul”, acostumbraríamos de a lucra în zonele de efort, în care stăteau la îndemână, și, prin urmare, exercitiul va fi mai eficient. Este necesar de a schimba ritmul, distanța și intensitatea. Când ieși din zona de confort, organismul va arde mai multe calorii pe kilometru. În plus, atunci când faci un antrenament pe intervale, pedala de accelerație până la capăt metabolismul, forțând organismul continuă să ardă calorii în termen de câteva ore, chiar și după ce el a terminat de formare.

Acest tip de exerciții potrivite pentru oameni care rulează în jurul și de a face exercitii sau sport în mod regulat, și care au nu mai puțin de stare. În funcție de Constituția fiecăruia, de cât de multe kilograme avem o suplimentare, și cum acometamos exerciții, putem pierde într-o săptămână de la una până la două kilograme, dacă să adere la următoarele principii. Vă prezentăm exerciții, jogging, intervale sau Фартлек, care constă din modificări de ritmuri, cu viteze diferite, fără întrerupere.

  1. Scurt, dar intens

De formare ar trebui să dureze de la 10 la 40 de minute. Dacă forța de tracțiune de 40 de minute, nu putem considera ca punerea în aplicare a intervalului de antrenament, ca tratarea aerobă de antrenament, indiferent de ritm continuu, entrenes, faci un exercitiu care arde de grăsime, dar mai lent.

  1. Intervalele de

Ar trebui să înceapă cu un interval de votare, încet, în ritm de 50% FCM (frecvența maximă a pulsului) și timp de aproximativ un minut, după care face un interval mai greu pentru 30 de secunde, jogging, ca în cazul în care ea a fost regizat de un câine.

În ciuda faptului că pentru a calcula dvs. FCM-o formulă simplă, ne spune că restemos la 220 secolului nostru, cel mai bine este de a face acest lucru, folosind următorul test: se Încălzește 15 minute. Găsiți acolo o lungă și bună panta, că în a doua jumătate a zilei să se ridice la nu mai puțin de 2 minute. Creste de 3 ori, primele 2 la ritmuri ridicate și a treia, tot mai repede și mai repede ca tine poate, păstrând în același timp în ultimii 30 de secunde până la capăt. Vei reuși FCM.

  1. Ritmuri

Gama de puternic și trebuie să fie efectuate cu intensitate, astfel că, dacă am avut o scala de la 1 la 10, iar 10 cel mai dificil lucru, aveți nevoie pentru a rula întotdeauna mai mare de 6,5, până când se apropie, pe cât posibil 10.

Intervalele de lent, pe aceeași scară de la 1 la 10, aveți nevoie pentru a rula într-un ritm de aproximativ între 3 și 4, ceea ce permite.

  1. De multe ori

Antrenament în intervale de timp ar trebui să se facă de 3 ori pe săptămână. Corpul tău îți spune, escúchale. Dacă vi se cere să iasă ceva în practică, că, probabil, nu aveți acest lucru ar trebui să fie la intervale de rapid. Dacă, dimpotrivă, s-a primit discul de ieșire aceste 3 zile pe săptămână, ceea ce faci intervale foarte dificil sau mai mult decât recomandat.

foto4

  1. Mai bine, la urma urmei

Oferă cursuri de formare în timpul ultimei activitate în viața de zi cu zi. Dacă faci alte activități, cum ar fi exerciții pentru forță musculară, lasă cariera nu mai departe de anul trecut, atât el arde de grăsime mai eficient și nu interferirás la eficiența de lucru cu greutăți sau de putere.

  1. Ce fel de dieta? Nu, multumesc

Nu trebuie să facă diete stricte, că apoi nu va fi capabil de a economisi timp. Mai bine să mănânce rațional. Calcularea aproximativă cât de multe calorii o persoană are nevoie în viața sedentară este echivalentul a aproximativ 33 de ori mai mare decât greutatea sa. Atunci când ne petrecem aproximativ 70 de calorii pe kilometru. Este ușor pentru a calcula cât de multe calorii ar trebui sa consume și cât de multe mile este nevoie pentru a rula, pentru a arde mai multe calorii decat aportul.

  1. Cum să se aplece?

Da, se poate face chiar 2 sesiuni pe zi, cu condiția, că în afară de expansiune exerciții în fiecare lecție, iar între 10 și 20 de minute. Conduce sesiunea, înainte de micul dejun și seara. Prin urmare, puteți pierde în greutate rapid.

Mai jos vă oferim procedura pentru antrenament de intervale. După ceea ce știm că ne FCM, are sens pentru a efectua acest tip de antrenament metru.

Se încălzește timp de cinci minute cu o astfel de viteză, care poate comunica confortabil cu partenerul.

Apoi se realizează câteva exerciții de stretching timp de câteva minute și începe cu un antrenament. Prima săptămână respectă timpul și energia, pe care o numim aici, în final, crește timpul, în aceeași proporție, de pe site-ul lent si intens, cu 10% în fiecare săptămână, până la 40 de minute.

Deja a alerga minut, încet, iar după 30 de secunde de la 65% la FCM.

Apoi trece printr-un minut, încet, și alte 30 de secunde, crescând de la 5% în FCM până la 70%. Încă un minut, încet, și 30 de secunde la 75%.

Urmează, astfel, cu un minut, încet, și 30 de secunde până la 5% mai puternic decât pe segmentul de mai sus și așa mai departe până la 95% de la FCM.

După răcire timp de cinci minute.

Executa întregul tabel de stretching, care returnează pierdut elasticitatea mușchilor.