Veșnica dispută între jogging sau mersul pe jos pentru pierderea în greutate este încă printre noi și va fi o mulțime de timp. Mulți dintre cei care sunt interesațifoto1 în a pierde în greutate, dar în cazul în care, în graba de a fugi se confruntă cu probleme musculare sau a aparatului locomotor, care nu le permite să pună în aplicare planurile lor de sport. Prin urmare, mulți dintre ei preferă să meargă, dar, de asemenea, că este mai bine pentru organism?, care dintre cele două activități arde mai multe grasimi?, că este mai bine pentru jogging sau mersul pe jos pentru pierderea în greutate? Ne străduim să o temă, apoi cu maximă obiectivitate.

Ce este mai bine: jogging sau mersul pe jos?

A alerga sau de mers pe jos pentru a arde de grăsime

Mai întâi de toate, este important să ne amintim că, atunci când vom merge, ne referim la „power walking sau mersul pe jos într-un ritm energic, nimic, merge. Și deschide ochii, pentru că următoarea frază pe care o veți citi, veți fi impresionat de multe: power walking, este mai eficient pentru pierderea în greutate, jogging și, de fapt, arde mai multe calorii.

Așa susțin specialiștii, cum ar fi Victor Gadea, un antrenor personal. Da, Victor, se reflectă în faptul că nu este vorba despre mersul pe jos, în orice formă, dar, de asemenea, la locul de ritm, frecvență și timp de pace, la arderea de calorii.

Mersul pe jos pentru pierderea în greutate: cât timp?

Potrivit lui, de control al vitezei, de ritm și de timp, și, ieșind la o plimbare de trei-patru ori pe săptămână, sesiuni de 40 de minute , vom fi capabili de a pierde in greutate cu ușurință și sănătoase, fără jogging sau alergare.

Da, de timp pentru a ieși la o plimbare, este important ca atenția lor, de starea fizică, de a combina propriile limite. Da, primele antrenamente, după cum susține Victor, este nevoie de aproximativ 60% din maxim pulsului.

Alte beneficii de mers pe jos

Dar nu numai că veți obține de a pierde in greutate mersul pe jos și că puteți reduce nivelul de colesterol, reduce tensiunea arterială, tensiune arterială, prevenirea diabetului, a controla nivelul de zahăr în sânge.

Dacă vom compara activitatea-mersul cu alergatul și vom folosi rezultatele de mai sus, obținem:

  • Alergatul reduce riscul de înaltă presiune la 4,2%. Să meargă până la 7,2%
  • Alergatul reduce riscul de colesterol ridicat la 4,3%. Să meargă până la 7%.
  • Alergatul reduce riscul de a dezvolta boli de inima, de 4,5%. Să meargă până la 9,3%.
  • Și, în cele din urmă, mersul pe jos, presupune să treacă mai puțin de un risc de accidentare în timpul alergării.

(Datele sunt preluate dintr-un studiu publicat în 2013 în revista” Ateroscleroza, Thrombosis and Vascular Biologie)

Jogging sau mersul pe jos: ce facem?

– Ar părea că au fost lansate până în prezent, noi trebuie să stabilească în zona de mers pe jos de la brokeri. Cu toate acestea, nu putem spune cu certitudine de 100% că mersul pe jos mai bine decât pista pentru toți oamenii , pentru că acest lucru depinde de preferințele fiecăruia, de starea fizică sau aspect de sănătate, pe care doriți să o influențeze.

foto2

Nu este una și aceeași persoană, care trebuie să-i elibereze, doze mari de endorfine, și că el a fost larg în lumea sportului, că o persoană cu probleme de obezitate și, colesterol, că medicul spune că pur și simplu aveți nevoie pentru a începe să joace sport și să renunțe la stilul de viață sedentar curent. Nu este același lucru, și, prin urmare, nu se poate generaliza.

În fapt, potrivit unor studii efectuate în Laboratorul Național Lawrence Berkeley, California avantajele aparatului cardiovascular jogging și mersul pe jos, practic, aceleași, cu condiția că vom compara aceeași distanță. În fapt, suporterii ce mai rapid arde mai multe calorii, să zicem, că persoana care va fi mult mai lent, și în mod constant, dar se încadrează exact în același loc, că o altă persoană va primi, relativ vorbind, aceleași rezultate, nivelul de sănătate și de nivelul de ardere a caloriilor. Nu este atât de, atât în termeni absoluți, din cauza acțiunilor noastre metabolismului în termen de o oră după antrenament.

Pe de altă parte, dacă vom compara aceste două evenimente la nivel de sănătate a articulațiilor, a reveni, de a rămâne cu power walking. Și aceasta este, după cum susține colegul meu, chirurg ortoped Rafael Gonzalez-Adrio, clinica Teknon, pista are nevoie de mai mult efort pentru a articulațiilor de la picioare, care se termină susținut de două sau de trei ori mai mare decât greutatea corpului. Astfel, brokerii au un risc mai mare de apariție a problemelor articulare pe termen lung, pentru că oamenii care merg doar pasul locuiesc.

La nivel de motivație, emoțiile și starea de spirit-este o cursă, câștigă în campanie, având în vedere că sportivul ajunge la o senzație plăcută de bunăstare mentală , care se realizează numai în timpul de activitate fizică intensă și continuă.

În cele din urmă, putem spune că pentru ca să alerg , ca să meargă la astfel de activități sunt benefice pentru organism, și ambele sunt foarte bine potrivite pentru arderea grasimilor si pierderea in greutate. O persoană care preferă să alerge, așa cum se poate lucra și persoane care preferă să iasă la o plimbare, pentru că puteți face acest lucru, de asemenea,. Fiecare alege ce fel de activitate aduce mai mult profit, și cu care dintre aceste două se simte mai bine despre tine. La urma urmei, acest lucru este cel mai important.

În ambele cazuri, ne rezervăm un intro instrucțiuni de pornire și un ghid pentru a începe de mers pe jos, cu sfaturi de la tehnic și de rutină, pentru a începe.

– Și vrei să mergi la jogging sau de a merge la o plimbare?, activitatea a aflat că arderea mai multor calorii si pierderea in greutate cu mai mare ușurință?